Huisparfums & Geurkaarsen

Verwen uw reukorgaan! (te verkrijgen tijdens de Kerstdagen)

Geniet van lekkere geuren, overal!

Rebul

Klik hier voor het aanbod

Creëer een gezellige sfeer in huis en laat je huis tegelijkertijd lekker ruiken. Er is voor iedereen wel een gepaste geurkaars te vinden. Nestel uzelf in de zetel, in uw comfortabel maar stijlvol huispak of pyjama, en steek een geurkaarsje aan. Het ultieme ontspanningsmoment!

Een goed parfum is de ideale afwerking van uw outfit en uw voorkomen. Een goed geurtje geeft uzelf een extra touch waar uw omgeving ook van meegeniet. Zeker met de geuren uit ons assortiment, want wij bieden een selectie bijzondere geuren voor heren en dames. U bent zeker van een exclusievere geur die door niet zo veel mensen gedragen wordt.

Geniet van luxueuze geuren

Ga voor geurkaarsen van Petite Boutique!

Kaarsen brengen licht en sfeer in uw huis. Onze Mountain Chic geurkaarsen van Le Parfum de Nathalie zitten in een stijlvolle, matte zwarte glazen vaas en zijn zo meteen een prima decoratiestuk in uw woonkamer.

De kaarsen zijn volledig Belgisch en gemaakt van natuurlijke oliën, zwarte was en ze zijn natuurlijk geparfumeerd met de exclusieve geur die het merk ontwikkelde.

 

Wat bieden wij aan?
Ons aanbod

Parfums

Parfums

Coming Soon

Geurkaarsen

Geurkaarsen

Maak uw leefruimte of slaapkamer extra gezellig met een luxueuze geurkaars. U geniet niet enkel van de heerlijke geur die vrijkomt maar ook van de extra sfeer in uw kamer.

Nathalie
Nathalie
Bekijk Alles
Welke collecties verdelen wij?

MERKEN

Onze luxueuze parfums komen onder ander uit de collectie van Parfum De Nathalie. Ook onze geurkaarsen komen uit het haar geurengamma. Klik gerust door om onze andere merken te ontdekken!

Wij staan voor u klaar
Heeft u een vraag?

Aarzel niet, klik op de knop en wij voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord!