Dames

Pure verwennerij voor dames

Trakteer uzelf op onze nacht- en badkledij

Bent u aan nieuwe nachtkledij toe? Een goede nachtrust staat of valt met fijne nachtkleding. Kies daarom voor de luxueuze materialen van de ontwerpers die wij in onze boetiek hebben.

Sinds kort ook nachtmode voor iets grotere maten beschikbaar(tot maat 46) beschikbaar!

Het juiste badpak of de juiste bikini kan een grote meerwaarde bieden aan uw zwem- of strandervaring. Onze badkledij is altijd gemaakt van duurzame materialen zodat u met een gerust hart op vakantie kunt vertrekken.

Kies voor kwaliteit

Kies voor nacht- en badmode van Petite Boutique!

Bij Petite Boutique vindt u bad- en nachtkledij die zorgvuldig werden uitgekozen. Wij stellen een mooie collectie samen met voldoende variatie zodat iedere dame wel haar gading vindt. Bent u op zoek naar een badpak om heerlijk in zee te zwemmen, of liever een bikini om heerlijk te bruinen op het strand? Bij ons vindt u voor elke toepassing geschikte stukken. Wij helpen graag met u zoeken zodat we u met de ideale bad- of slaapuitrusting huiswaarts kunnen sturen.

Wat kunt bij ons zoal vinden?
Assortiment

Ons aanbod beperkt zich niet tot nacht- en badmode. We hebben ook een mooi aanbod aan corsetterie, casual homewear en luxueuze kleding. Mooi en betaalbaar!

Corsetterie

Corsetterie

Wij hebben corsetterie en lingerie voor elke vrouw. Lingerie moet passen bij uw lichaam, maar ook aangenaam zijn om te dragen.

Nachtmode

Nachtmode

Profiteer optimaal van je schoonheidsslaapje in onze nachtkledij in luxueuze materialen.

Badmode

Badmode

Spring met een gerust hart het water in of geniet extra van het zonnen in onze badmode.

Homewear

Homewear

Gooi snel die kleren uit na het werk en geniet van uw avond in stijl met ons luxueus homewear.

Een Impressie

Foto’s vertellen veel, maar een bewegend beeld nog meer natuurlijk. Kijk gerust naar onderstaande video’s en laat u verleiden. Ziet u uzelf al in zo’n badpak of bikini?

Valery
Bekijk Alles
Welke collecties verdelen wij?

MERKEN

Voor onze homewear en badkledij voor dames werken wij graag met Adres Sarda, Val d’Azur, Max Mara, Love Moschino. Klik gerust door om onze andere merken te ontdekken!

Wij staan voor u klaar
Heeft u een vraag?

Aarzel niet, klik op de knop en wij voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord!