Heren

Kies voor een comfy pyjama en boxershort

Slaap in alle luxe en comfort

Een pyjama hoeft niet per se oubollig en saai te zijn. Een heerlijk zacht exemplaar zorgt ervoor dat u slaapt als een roosje. Geniet van het heerlijke luxegevoel! Deze lijn trekken wij ook door naar ons homewear. Heerlijk om een ontspannende avond in door te brengen na het werk.

Een boxershort, gemaakt van de juiste materialen en die goed ademt, is het meest comfortabele ondergoed dat u kunt dragen. De fijne pasvorm van de boxershorts in onze collectie zorgt dat u nooit meer iets anders wilt!

Ga voor nachtkledij en boxershorts van Petite Boutique!

Welke man draagt nu niet graag een heerlijk zachte pyjama voor het slapengaan? Onze pyjama’s zijn gemaakt van de meest kwalitatieve en luxueuze materialen en dat voel je. Wedden dat u voortaan uw zondagen extra lang in pyjama doorbrengt? Of ruilt u uw pyjama in voor ons supercomfortabel homewear? Zo kunt u ongegeneerd zo optimaal mogelijk genieten van uw vrije momenten.

Comfortabel en stijlvol, het is een combinatie die u terugvindt in onze boxershorts. Zacht ademende stoffen van topkwaliteit zorgen ervoor dat u zelfs niet merkt dat u er een draagt.

zimmerli
Aubade
BEKIJK ALLES
Welke collecties verdelen wij?

MERKEN

Onze home kledij en pyjama’s voor mannen komen onder andere uit de collecties van Zimmerli, Dsquared, Hugo Boss en Moschino. Klik gerust door om onze andere merken te ontdekken!

Wij staan voor u klaar
Heeft u een vraag?

Aarzel niet, klik op de knop en wij voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord!